Ти ще спиш, а я вже биля тебе

Ти ще спиш,а я вже біля тебе.
Щоб дотиком продовжити твій сон.
Щоб бачила ти чисте синє небо
І ангел твій співав тобі шансон.
І щоб душа твоя була в дитинстві.
Де все казкове,де немає зла…
І квіти-всі такі барвисті.
І мама тебе ніжно обняла.
Я не зумію ранок зупинити.
Час летить ,як блискавки стріла.
Ти  так хотіла у минулім бути
Усе віддала б … але не змогла.


Рецензии