Сонечко-онучка

Я прийшов до тебе
У твій сон солодкий.
Тікати нетреба,
Бо той час короткий.
Коли в душі спокій
І на серці легко.
Коли чистий обрій.
Діти недалеко.
І ще пам’ятаєш
Які теплі ручки.
В сні очки цілуєш
Сонечка – онучки.


Рецензии