Ти вже не спиш...

Ти вже не спиш…але ще сон цілує очі.
Душа не хоче відпускати ночі.
Бо щастя прийшло в сон,якого так чекала!
Його  до тебе твоя доля не пускала.
Воно прийшло на мить…в подушку заховалось.
І ніби наяву всім тілом відчувалось.
І ще від нього постіль запах має
Та це лиш марево…із сонцем пропадає.
Життя ж пливе,пора уже вставати
До запахів що є потрібно привикати.


Рецензии