Тебе чекаю з далеких рок в

Тебе чекаю з далеких років.
Але до тебе багато кроків!
Ми часто були в житті напротів.
Та лабіринт наш із поворотів
Які закриті,міцно забиті
Цвяхами долі,воротами з болі.
І душі наші-бранці неволі!
Серця питаю,в якому ти краю…
Чим долетіти до тебе маю.
Чи лиш думками в далекий обрій.
Де погляд твій поверне спокій!
Чи зупинитись -і все забути.
Така вже доля…так має бути!


Рецензии