Девичьи глаза Украинский

Минаючи всі перешкоди,
Зустріну я тебе у ночі,
зустріну я і в темному лісі.
І назавжди я втрачу всі свободи,
Я втрачу пристрасті жіночі,
І як на швидкому експресі,
Втечу до тебе мої води.
І у воді побочу очі я дивочі.


Рецензии