мабуть

в тебе є я. в мене є ти.
навколо всі знають цю річ.
і я ні на що не здатен,
ну, тільки на зустріч.
я знову купив тобі рози;
підрахуй, скільки ще треба.
я мрію у дорозі,
у нашій дорозі у небо.
мабуть, я не та людина,
з ким хочеться бути в житті.
ти мені нічого не винна,
але хочу з тобою піти.


9 июня 2015


Рецензии