Мить чекання

За ці неділі щось повинно статися,
І день не перейде на особистості.
Він обов’язково назветься пасією,
В буднях зронивши краплі щирості.

Час задаватиметься питанням:
Що довше, окрім вогнищ в печі?
Осінні дими були першим повстанням,
А останнім – журавлині ключі.

І смертей, окрім листя, не буде,
Під іній пекучий і ранній.
Максимум можна підчепити застуду,
А мінімум – якесь кохання.


Рецензии