Невидимий iжачок

Крізь діру в моїм паркані
Ходять гості геть незвані.
Тишком-нишком, сопучи,
Хтось гуляє уночі.

То приходить їжачок
В шубці з гострих колючок.

Він приходив і сьогодні,
Певно, дуже був голодний,
Сад поволі обійшов,
Та й обід смачний знайшов:

Попоївши полуниці,
Він попив собі водиці,
А стомившися гуляти
Почвалав додому спати.

Ми не бачим їжачка -
Нічка темна ж бо яка!

  8. 06. 2015 р.


Рецензии