Ти-не янгол

Тобі янголом бути не треба,
Та ти ним ніколи й не був.
Але в тобі завжди є потреба.
Головне щоб любить не забув.

Твій, часто не ідеальний
Характер, і у чомусь дитячий сміх.
Хоч часто і він формальний,
Для мене тільки, не для всіх.

Я часто тебе помічаю
В обличчях чужих мужчин.
Та лиш погляди їх зустрічаю...
Йду мимо, мимо усіх проблем.

Каже хтось, відстань розлучає,
Це найменша із наших проблем!
Мабуть, жоден з нас не помічає,
Що "нас" не розділить і мечем.


Рецензии