25 лет

Ти налий мені вина,у сумне,це свято,
І нехай ота війна,забирае всі мої літа,

Ти налий мені вина,заспіваем нашу пісню,
Скрябіна рядки, про свободну й чисту Україну,

Про Вітчизну заспіваю,Про війну і про ворогів,
Як козак,з чистим серце,з українською любовью,

Ти налий мені вина,з води нашого Дніпра,
І нехай моя країна,як у гімні,буде завжди вільна.

У меня есть традиция каждый день рождение писать стих про итоги года.
В этом году я отошёл от этой традиции,и написал на родном языке эти строки.
Это не призыв к войне,это призыв к миру.Мне самому не приятно,что погибают мои друзья.Давайте не допустим войны,при том,что война эта не между нашими народами,а между несколькими влиятельными группами в СНГ....


Рецензии