Джерельце

                Джерельце
          
           Яка краса - тече ріка,
           Ріка моєї долі.
           Дивує всіх природа нас,
           Живімо всі в любові.

           Яка краса - тече ріка,
           Аж серце завмирає.
           По ліву сторону ріки,
           Вітер дуби гойдає.

           В моїм селі найкраще все,
           Там верби зеленіють.
           Цвіте навколо все в селі,
           Закохані радіють.

           Прийду на батьківський поріг,
           Заб'ється в грудях серце.
           Я відшукаю сто доріг
           До рідного джерельця.

           У берег йшла босоніж я,
           В руках несла відерце.
           Росою ноги омива,
           Радіє душа й серце.

           Тече ріка, летять роки,
           А серце дуже плаче.
           Якби були живі батьки,
           То все було б інакше.

           Село моє найкраще є,
           Там світить місяць ясно.
           Чудово жити у селі,
           Там світять зорі краще.


Рецензии
Красивое стихотворение, Галя, и село Ваше! Написано замечательно! С теплом, Николай.

Николай Лещёв   30.07.2015 18:58     Заявить о нарушении
Спасибо Вам большое, НИКОЛАЙ.

Галина Полищук Ярмульская   30.07.2015 18:38   Заявить о нарушении
Галя, извините за опечатку, исправил.

Николай Лещёв   30.07.2015 19:06   Заявить о нарушении
Здравствуйте, Галя! Что-то Вы не заходите на мой огонёк? А я Вас жду. С теплом, Николай.

Николай Лещёв   04.08.2015 16:20   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.