поросли як байраки

Не такі вже й глибокі,
ті очі,що не давали спокою,
призупинились кохання потоки,
я продовжую дихати,але -не тобою.

Не такі вже й ніжні,
ті руки,що мов Сонце гріли,
без тебе вже швидко минають тижні,
не дістали до неба,а лиш ним обгоріли.

Не така вже й співуча,
та мова,що немов колисала,
моє серце - вже не пекуче,
мої почуття - потихеньку згасають.

Не такі вже й теплі,
ті губи,що мов маки,
не витримали наші греблі,
душі наші поросли як байраки.







 


Рецензии