вибухова пристрасть

Дах повністю зьїхав в обох
Набридло думати місками
З тобою  поруч без поцілунків мені не вистояти
Да пішло все, та всі "під три чорти"
Зорі нашепотіли нам вибухову пристрасть
Я впевнена, що у цього всього,
що відбувається Є причина


Рецензии