***

Маці, матулечка, мамачка…
Рукі твае залатыя.
Твар твой ужо прыгнечаны,
Вочы твае радныя.

Не пакідай мяне родная,
Я яшчы не пра ўсё расказала.
Застанься тут мамачка,
Мне без цябе не відаць раю.

Хопіць ужо! Я наплакалась,
Я больш не хачу так мамачка.
Спынісь каліласка родненькая,
Яшчэ кропля і я знявечаная.

Хопіць ужо, чуешь мамачка?
Няўжо ня ведаешь як баліць?
Няўжо ня бачыш як горка мне?
Горка без цябе, але побач так жыць.


Рецензии