Засинаю...

Засинаю, і тут вона...

Самотня прикраса між квітів,

У очах сяйво нефритів,

Волосся довге, як ніч, темне прекрасне,

Укрите зорями рясно.

Ізлегка вітер повіє.

Їй кожен колос радіє!

Для неї сонце з світла пісні збирає,

Що пташка зрання співае.

Ой, чи то ти дитя світла?

Ой, чи зупиниш ти битви.

Ой, чи позбавиш мою душу насіння,

Що засіюе розбрат понині?

Ой,  чи в тобі моя доля?

Ой, чи готовий до волі?

Ой, чи готовий розірвати кайдани,

Чи залишу лишь страх наостанок?

Ні, я не буду боятись!

Без ніг, хоч на лікті спиратись!

Та буду, ближче до тебе повзти,

Бо найкраще що є це ти.

 

Проснувся та все ще обличчя знайоме світлом серед пітьми майорить.

В душі паскудно, та вона пам'ятає ту рішучість та радості мить.

І серце мовить: "підіймайся на ноги, досить ждати із неба мани!"

Біжи до щастя, чом чекаеш на місці! Вона світло твое між пітьми!!!"


Рецензии