Новий сезон

Останній день, останній в цьому році
Я буду змушена страждати через тебе.
Мені засів ти в мозку, в серці, в боці.
Не бачу через тебе навіть неба.

Чому мене ти змушуєш страждати?
Чи гірша я за інших? Чи дурніша?
Не зобов'язана я все і завжди знати.
Для мене станеш завтра ти торішнім.

Потрібної немає в мене вдачі,
Тому справлятися з усім меня так тяжко.
Я, навіть, зараз через тебе плачу.
І, навіть, зараз одягаю маску.

Я дочекаюсь. Завтра все ж настане...
Й тебе забуду як страшний свій сон
З новими силами я зранку встану
Й почну новий, без цих страждань, сезон.


Рецензии