Вера Полозкова - Ставками покера -

      * * *

By stakes of poker.

In tone of an elder:

In the evening - rockers -

By day - babysitters.

To not crack all brains.

To not be betrayed once.

In the morning -  pals -

In the evening - idols.


      * * *

Ставками покера.

Тоном пресвитера:

Вечером рокеры -

Днем бэбиситтеры.

Чтобы не спятили.

Чтобы не выдали.

Утром приятели -

Вечером идолы.


Рецензии