Василь Попадюк. Присвята

Скрипаль-чаклун,ти так заграв,
Зачарував усіх людей у залі.
Ми перенеслись у гаї
Де соловейко тьохкає,співає.

А потім струни наче рвав,
Ревіла скрипка,плакала,сміялась,
До неба ніби підіймав,
В обіймах ніжно так тримав-
Ти половив своєю грою ,мій скрипаль.

В самісінькеє серце ти дістав,
Воно так хвилювалось і раділо,
До сліз жіночих так пройняв...
Це сльози вдячності і віри.


Рецензии