Сльози сонця

Гинуть друзі,
Гинуть вороги..
Не в змозі протистоять недузі
Окривавлені йдуть платити за борги...

Спочатку був Майдан
І чути дзвони тих кайдан,
Які за волю воювали
І голови за нас поклали...

Пішла війна на Схід..
Лиш чути крик,
Який звивається як рик,
Що будем слухать цілий вік...

Ось тільки тихий шепіт хвиль
Ховає справжню таємницю
Незвіданих людських надій..


Рецензии