Батькам

Мої батьки! Ви мій початок,
Початок всесвіту й життя,
Я вдячна вам буду до віку,
А поки що прийміть слова...

Мій Таточко, мій рідний, милий -
Тебе не вчили Татом бути,
(Цього, мабуть, не вчать нікого)
Але всі мають шанс здобути
Досвід в тілесному житті.
Люблю тебе і поважаю
І щиро, щиро я бажаю,
Щоб ти це знав і відчував
Можливо, внукам передав
Чого мені не вистачало

Матусю, Мамочка моя,
Тебе також того не вчили,
Та ти багато так зробила
(Сама не знаючи всього)
І робиш нині, повсякчас
Піклуєшся про всіх, про нас:
Татусь, брати і я маленька
(Себе так часом відчуваю)
Тобі я дякую рідненька
За себе і за все, що маю

Мої у світі найдорожчі,
Татусь і Мамочка - найкращі!
Я хочу щоб ви просто знали:
Маючи вас - я маю щастя!

17.01.15


Рецензии