Не падай духом

Сумна мелодія і на столі холодна кава
Так хочеться кудись втекти.
Коли сумна хвилина пролунала,
Старайся її обійти.

Старайся бути позитивним,
Навчись радіти ти життю,
Лови щасливі ти моменти,
Лови ти навіть мить оцю.

Не падай духом, будь же сильна,
Не плач, усе колись пройде,
Ти будеш, будеш ти щаслива,
Повір, тебе щастя знайде.

Й забудуться любові сльози,
І засмієшся дзвінко ти.
Повір що кожному, хоч раз в житті,
Приходеться таке пройти.

Ти не тягнись до сигарети,
Не пий, не мсти сама собі,
Ти краще пригорнись до мами.
І буде легше вже тобі.

Не плач, не плач усе проходить,
І в тебе неодмінно все пройде,
Ти головне лиш вір, ти просто вір,
І Бог тебе не обійде.


Рецензии