Золотий звоник

Рідні усмішки так, як у мами
Завжди поруч із нами були-
Ви тепло нам своє дарували
Та знання золоті нам дали.
Передали нам всю свою ласку
І направили вірно в життя,
Щоб змогли ми знайти свою казку
І з натхненням ішли в майбуття.-
приспів:
   Золотий дзвінок,кличе на урок-
   В школу  нам завжди хочеться прийти
   Підростем ми всі,змінитесь і Ви
   А в душі любов ,квітне знов і знов.
Скрізь весна подарує нам квіти
Ну а осінь новий 1-й клас.
Інших діток Ви будете вчити
Хоть на мить пригадайте і нас.
Нам уроки важкими здавались
Не хотілося часто  їх вчить,
Але Ви все одно намагались
Нам предмети свої пояснить.
приспів:
   Золотий дзвінок,кличе на урок
   В школу  нам завжди - хочеться прийти
   Знову в 1-й клас,так як  перший раз
   А в душі любов, квітне знов і знов.
Ось пролинуло аж 30 років
Знов зібрались спасибі усі -
Клас теперішній взнати не просто,
Адже роки забрали своє -
Помужніли , стали дорослі
Маєм кожен своє  життя,
Але всі ми зібрались сьогодні
Перший клас не пішов в небуття.
приспів:
  Золотий дзвінок,кличе на урок
   В школу  нам завжди - хочеться прийти
   Знову в 1-й клас,так як  перший раз
   І в душі любов, квітне знов і знов.


Рецензии