С н чк н й Наташ

А ось і Наталка, Наташа Синичка.
Якій, ну і нафіг нетреба пшеничка.
І все лиш тому що бухає на ничку.
Із другом Вітьком опрокине стопичьку,
а діло у тім що ну трошки п’яничка.
А як йій іде коротенька спідничка.
І груди і жопка і гарненьке личко.
Вона десь, зненатьська ригне у копичку.
І од чоловіка заробе по пичькі.
Бо він так частенько дає їй по личкі.
Несчастна вона, як з бичечком теличка.
її-б цілувати, задерти-б сідничку.
Любить, як в останнє, не пити водички.
И з горя вона, навертає стопичьки.
Пивком запиває і все до ****ичьки!!!


Рецензии