Ласкаво просимо до Укра ни

У степі маки червоніють,
У полі соняшник жовтіє,
У небі хмарки білі плинуть
Та сонце лагідно так гріє.

А неба чарівна блакить
Будь яку душу заспокоїть,
У гаї соловей свистить
Та ластівка гніздо боронить.

В нас кличуть на вечірню дзвони.
Картини зіроньки малюють.
На сідало летять ворони,
А серденько думки турбують.

Та як то можна не любити
Чарівну неньку Україну.
Принижувати і ганьбити
Одну ,на всі віки єдину.

Ніде хліба так не колосять,
Сади ніде так не цвітуть,
Ніде так пісні не голосять,
Ніде додому так не ждуть.

А люд до праці в нас завзятий
Усюди гідність та хвала.
Та щирим серцем край багатий
Все для країни ,щоб цвіла.

Хто не бував на полонині,
У степ таврійський не ходив,
У нашій хто не був родині
Виходить ,що дарма він жив.

Бо найцінніше в нас гостинність,
Де чарку до борщу наллють.
І гідності у нас є цінність,
У душу вам не наплюють...
Сосєдка О.Д.                24.05.2015р.


Рецензии