Звертаюсь я до мудрост1 Людини...

Звертаюсь я до мудрої Людини,
До Бога – Розуму Всесвітньої Землі,
Звертаюсь у молитві з України,
О, Боже наш, почуй наш біль Душі!

Допоможи у часі розумінням
І поклади до кожної  Душі,
Мир і любов та милосердя,
Гармонію духовної краси!

Ти бачиш все, що робиться в країні,
Ти бачиш хворих тих від влади сатани:
Запроданців, рабів війни, злочинців,
Гарячі голови  розгублених  нерозумінь.

Хай згине ненависть і ненаситність,
Жадоба, заздрість, хитрість тих,
Хто хоче жити не тужити
На смерті і крові людей усіх.

Хай буде Мудрість на Планеті!
Дай Боже,щастя Роду Доброти,
Дай Боже, милий світ цінити
І жити в Мирі без війни!


Рецензии
Одне бажання - жити в Мирі без війни.Успіхів!

Людмила Журавская   06.06.2015 09:46     Заявить о нарушении
Спасибі, Людочка! Нашого полку "Жити в Мирі без війни" - найбільша частина непереможного народу.

Тепла і Миру Вам!)))))))

Васютович -Большакова Валентина   06.06.2015 10:15   Заявить о нарушении