Палач

З д`ябалам урач
Заключыў хаўрус -
Сэрца яму аддаў
Без прымусу.
I цяпер без грашыма
Пацыэнтаў абыходзiць мiма.

Клятва грэка Гiпакрата
Была i табой прынята.
Але толькi без даляраў
Ты не лечыш - ты махляр...

У жыццi ўсё магчыма:
Будзеш хворы без грашыма.
I ты прыйдзеш да ўрача -
А сустрэнеш Палача...

Рэфрэн:
Доктар Жывага быў патрыётам
А хто ты? А хто ты?
Не доктар, не ўрач -
Ты палач...

1.05.2002


Рецензии