Маки

Маки в полі розквітали,
Суму й жалю вони не знали
Та сонечко пригріло
Маки погоріли

Збудували хату там
Вона була у нащадок синам
І худобу випасали
Пастухів комари покусали

Прилетіли лелеки,
Прилетіли здалеку
Гніздо звили
Так вовки завили

А з худобою все добре
Вовки-так,то не хоробре
Худоба випасались,траву їли
Там де маки погоріли

Чарівні маки помогали
Птиці зерна поклювали
Маки від голоду їх врятували
Вони спасибі їм піснею сказали

Маки український народ рятували
"За свободу":люди кричали!
В бою на  нашій землі священній
Йде бій з Росією нескінчений...


Рецензии