Забуваю

Відчуття, наче хтось ошукав,
як обіцянку дав, й до кінця не довів.
Наче все вже давно зпланував,
і тебе, згідно плану покинув.

Відчуття, мов нічого не було,
ані слів, ані посмішок, ані тепла.
Я тебе називаю минулим,
І сама забуваю, якою була

Ти біжиш і підніжку хтось ставить-
відчуття, як в дитинстві було.
Забуваю тебе, забуваю.
Забуваю твоє тепло.


Рецензии