I thalassa vathin gouin...

I thalassa vathin gouin... apesathes horoune
 Ta kalosinas ke kaiimi nt`emis anastoroume...
 Ta kakosinas ekyapes me tin haran maevkoun
 Ke epekim s`olya`tikes son kozmon tagoutevkoun


 I zisim` en tiroklostin, havits ke hashimoulya...
 En enan evleron fain me ti psomi rthoumoulya....
 Nto thelo? Ksaii ki`agligoro, argizo... ki proftano,
 Manahon na parigoro nto ime as mathano...

Alo mi skoute I timi psila anevazmenon
 To emathe alo mi tresh a sin eran shkizmenon...
 Ke enan sofon sovaron as erhete s`ahilim:
 Theon polla na agapo, tin manam ke ton kirim...


Рецензии