Л тня н ч

Я, ти, палатка, зірки, літня ніч
Ми втікли з дискотеки
Я в лляному сарафані, ти у бріджах світлих
Лежимо
На схилах Дніпра лежимо
Ти ласкаєш моє кучерявє волосся
Я глажу твоє чоло
Ми закохані
Прокинувся вуж
Я, ти, палатка, зіркі, літня ніч


Рецензии