До тебе

Мені треба кудись подітись.
Мабудь у якесь забуття.
Тільки назад - не дивитись,
Назад шляху нема.

Я готова в тобі розчинитись!
Тільки й ти розчинись в мені.
Я бажаю всю ніч любитись,
Тільки крепше мене обійми.

Я готова пройти цей шлях
Із тобой. Рука під руку.
Довгий шлях у забуття,
Довгий шлях у наше майбутнє.


Рецензии