Як, солодко все начиналось

Як,  солодко все начиналось:
Шумiла трава, ти мене цiлував.
Комарi нещадно впивалися в тiло
Свiтила так тепло Луна,
Неначе  у казкi ми були…
Вiд  подиху твого, тремтiло повiтря,
А потiм на руки узяв, носив на руках
Як, маленьку дитину – цiлував, цiлував
i щастя вiд самоi землi до синього неба
Все плило i плило.. Лиш слово – вiйна
Попортила все  - все щастя пропало навiки!

фото с инета...


Рецензии