Плач пускай будет громким

Гьаракь борхун г!оде Г!олилал ясал
Меседил гороялъ  Вахъанин гьудул .
Кинго хьулги лъоге Ансалт!исезул
Къиматго гьабич!ин гьалагаб лочнол

Саламилан абе Хундеридаги,
Хивалал г!емерал рук!ун ратилин.
Харил х!асил ккеч!ел Гьарак!унисел,
Чиркъат!а г!одор ч!ч!ун г!е гьабе абе.

Благовещенскалде г!урус ясазде,
Телеграмма кьабе меседалъ хъвараб.
Забайкалье ялъе сайталде бит!е,
Бакараб каранда ц!а свине теян.


            "Ажай Абакарова"


Рецензии