А я неважний нiкому

Ненависть ненависть любов
Що хочу у житті я мати
Боюсь майбутнє починать
Минуле я боюсь згадати
Кохання різні є закони
Ще довго буду їх учить
Але пройду ті перепони
Не можу я без тебе жить
Можливо все не буде гладко
Можливо щастя не знайду
Ту пам’ятать потрібно згадку
Твоя утрата-я умру
Можливо мені так здається
А може й справді помираю
Аби з тобой було впорядку
А я неважний нікому.


Рецензии