Що буде з нами?

Що буде з нами завтра,
ніхто не зна!?
Можливо згоримо як ватра,
можливо завіта зима.

Так мало зроблено,
багато хочется сказати,
але мені немов пороблено,
один сум,одні лиш втрати.

Не можу віднайти ту квітку,
що зацвіте в моїй голові,
мені давно пора вже в клітку,
щоб лежати там в траві.

Не можу знайти того вітру,
що освіжить мою свідомість,
йду через багнюки літри,
саме туди,в чудову невідомість.

Не можу оволодіти тим вогнем,
що вдало розтопить мою кригу,
погруз в піску,в пустелі проблем,
пишу своє життя, друкую свою книгу.


Рецензии