***

ти чуєш мене століття?
ви чуєте мене віка?
послухайте тисячоліття
що с часом зробилося?

що сталося з людьми?
що коїться з почуттями?
куди позникали вони?
коли все прийде до тями?

відайте,ваш час пройшов
тисячоліття,віка,століття
пам'ять минулих змов
ваша змова розкрита

людям потрібно добро
що забулось і залишилось
віддайте його...
людство без нього згубилось..


Рецензии