***

очі твої океани
безмежні обіїми твої
у мене на тебе плани
плани мої тобі

мої почуття для тебе
я весь віддамся тобі
створенна любов на небі
любов ця дана мені

тепер ти моя скарбничка
всі мої почуття в тобі
моя любов як річка
бурхлива річка в душі

здаеться немає краю
у ріки нема берегів
коханна я тебе кохаю
нескінченністю почуттів


Рецензии