Ми покоха м

Хто ти для мене?
Чому про тебе співаю?
Чому серденько моє огненне?
Лиш тому, що тебе кохаю!

З тобою час солодко минає,
з тобою ніч ніжніша понад усе,
без тебе повір, мене немає,
без тебя життя моє зовсім пусте.

Сідай-но на мій човен,
нам стане море по коліно,
цей світ коханням повен,
і ми покохаєм неодмінно.


Рецензии