та хвилини ц нав ки збереж ть!!!

Ой-не дивіться на мене звисОка
я ж бачу очей ваших блиск
та мокріі щоки від сліз

Ой-не дивіться на мене ви так
я ж бачу,та встати бажаю
щоб щиро с душею обняти

Ой-не дивіться на мене так зле
я прошу вас:посміхніться !
приємніше буде мені...

Ой- не мовчіть - я вас прОшу !!!
скажіть хоч два слова приемних
в дорогу далеку мені на прощання

Ой-не сумуйте ,ще чую я вас
гляньте у вічі,хто поруч,-тому !!!
та хвилини ціі навіки збережіть !!!

               

                ((( К-С   01/02.06.2015 )))
P.S. Свете...царствия небесного...
P.S. КАК ТЯЖЕЛО ТЕРЯТЬ РОДНЫХ....
     особенно  сложно осознавать что
     при жизни не смогли сделать то что могли ...
     УСПЕТЬ БЫ....


Рецензии