Мовчати

Якщо раптом не захочеш нікого чути -
дзвони мені.
Я обіцяю мовчати, мовчати і слухати, неначе німа.
Як риба в воді,
заковтну усі твої біди і повені.
Хоч знаю - це все,
що я роблю для тебе дарма.

Мій світ став для тебе чужим
і неясним.
Та я розберу твій навпомацки,
у пітьмі.
Якщо ти будеш шалено щасливим
або нещасним,
і раптом захочеш помовчати просто,
дзвони мені.


Рецензии