Чому?

Чому життя таке несправедливе,
Дарує хуртовини тільки, зливи
У пелені  туману, а кому-
Веселку світлу сонячну…чому?

Чому все сіре, чорне,- не зелене,
Таке без блиску зовсім та буденне…
Залишило тут без батьків саму,
Одну у світі кинуту…чому?

Чому ніхто не скаже більше,-доне!
Не подарує біле та червоне…
Ніяк не зрозумію, не прийму
За що так доля гне мене…чому?

Чому найкращі всі роки віджиті,-
Бур’ян там, де волошки квітли в житі;
Лишилися скрізь згарища в диму,
Геть гарне йде у край чужий…чому?
01.06.2015р.


Рецензии