Донбас-це Укра на!

Ви чуєте?!Донбас-це Україна!!!
І соромно мені за тих,хто зраджує
її!
Від імені Донбаських українців
стану на коліна
Я перед тими,хто не відцурався
рідної землі.

Пробачте нас за зрадників,благаю!
За тих,хто і в без того тяжкий час,
Колосся рідної землі,немов та тля
зжирає-
Не хочу я,щоб ви вважали тльою
весь Донбас.

Пробачте,рідні,за страшенні
втрати,
За те,що кращії з людей наразі
гинуть.
За тих дітей,що не побачать
більше тата,
За тих батьків,яким не обійняти
більше сина.

Молитимусь щомиті Богові за
Україну,
За те,щоб Він і Ви пробачили всіх
нас,
За те,щоби назавжди стали ми
єдині,
За те,щоби не був проказою
Донбас.

Ми зцілимось!Ми сильні!Я в це
вірю!
Бо,незважаючи на все,ми є одна
родина!
Ми жити будем в злагоді і мирі!
Ви чуєте?! Донбас-це Україна!
01.06.2015 р. Дар'я Дивак(а)


Рецензии