Памятка Вера Полозкова English

For breakfast what's better, mama?
Yogurt? Grenadine and cologne!
Promise to live with no drama -
And live alone.

All words with lies are intertwined,
For words you are held liable.
Please, try not to multiply lies
And keep silently viable.

With a stetoskope God-in-chief
Hears that inside it's dark and cold.
Forbid yourself towering grief
So you'll be heard.

2009

лучше йогурта по утрам
только водка и гренадин.
обещай себе жить без драм -
и живи один.

все слова переврутся сплошь,
а тебе за них отвечать.
постарайся не множить ложь
и учись молчать.

Бог приложит свой стетоскоп -
а внутри темнота и тишь.
запрети себе множить скорбь -
да и зазвучишь.


Рецензии