Колискова Даринцi

Спи,  моя  маленька,  баю,  баю,  баю.
Колискову  пiсеньку  донi  заспiваю.
Бiлою  хмаринкою  сон  летить  в  кiмнату.
Спи,  моя  Даринко,  сплющуй  оченята.

Вже  давно  заснули  квiточки  в  садку
I  дрiмають  сукнi  в  шафi  на  гачку.
Iграшки  та  книжки  сплять  вже  на  полицях.
А  тобi,  рiдненька,  чом  же,  чом  не  спиться?

Засинай,  миленька,  баю,  баю,  баю.
Колискову  пiсеньку  я  тобi  спiваю.
Зiрки  позiхають  за  твоiм  вiконцем.
За  гору  скотилось  вiдпочити  сонце.

Засинай,  Даринко,  ну  заплющуй  очi.
Всi  вже  побажали  спокiйноi  ночi.
У  життi  твоему  все  прекрасно  буде,
Вранцi  солнце  зiйде,  знов  тебе  розбудить.

Спи,  мое  серденько,  хай  тобi  насниться
Бiлоснiжка  й  гноми,  чарiвна  жарптиця.
Тихо  мiсяць - човен  в  небi  пропливае,
Вiн  моеi  донi  сон  охороняе.

Спи,  моя  маленька,  баю,  баю,  баю.
Колискову  пiсеньку  донi  заспiваю.
Бiлою  хмаринко  сон  летить  в  кiмнату.
Спи,  моя  Даринко,  любi  оченята.

1985


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.