Президенту Украiни Петру Порошенко

Президенту України – Петру Порошенко.

Гуртом вас   усі вибирали,
В складний, непримиренний  час,
На Біблії клятву давали,
Господь запитає із вас.
Звертайтесь побільш до громади,
Багато є  мудрих людей,
Які допоможуть, порадять,
Їх розум сильніше ідей…
Міністри   навкруг  чужоземці,
У  скрутний, та невпевнений час,
Союзних  часів  спадкоємці,
Запросіть й Горбачова до вас.
Приїжджі специ  закерують,
Грошей наберуться мерщій,
Удруге, знай перебудують,
Накличуть біду від їх дій…
Новий губернатор з'явився,
Одеса  бурхлива   кипить,
Навіщо,  скажіть нам навіщо?
Для чого, сумна така мить…
Ось ціни  на жаль позростали,
Та гинуть сини на війні,
А це вже повірте, чимало,
Шановний скажіть  хоч мені.
Я  знаю, це важка посада,
Та вірю, що  дуже,   складна,
Не завжди підтримує Рада,
Життєва дорога тонка…
Народ Український страждає,
Та у  цей  неприємний момент,
Хороших новин Світ  чекає,
Доки ви іще наш президент.

Автор Геннадій  Сівак.
1 червня  2015  року.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.