Наш БМВ летить в простори вiчностi

Ти краще помовчи, давно все сказано...
З тобою назавжди ми міцно зв"язані...
Намарнії слова в ранковім маренні,
Вже догорить зоря в осіннім зареві.

Наш БМВ летить в простори вічності,
Лишилася лиш мить, хвилина ніжності.
Ти краще помовчи в хвилину ніжності,
Намарні всі слова за крок до вічності...


Рецензии