Свята Трiйця

Дух Святий, в мені Ти, дуже близько... -
Дякую я Богові-Отцю,
І вклоняюсь в ноги щиро, низько
В час оцей, в хвилиночку оцю!

Ми святкуєм День такий важливий –
День, коли зійшов Ти до людей,
Чути стало відтоді можливо
Голос Твій, що лине із грудей!

Ти даєш думки, що в волі Божій,
Вказуєш на всі нам помилки –
Хочеш, щоб з Ісусом були схожі...
Кожен час Ти з нами і роки!..

Дух Святий, в мені Ти, дуже близько... -
Дякую я Богові-Отцю,
І вклоняюсь в ноги щиро, низько
В час оцей, в хвилиночку оцю!

...Нам доступне Божеє таїнство:
Дух Святий, Син Божий і Отець -
Трійця, Свята Трійця, чудодійство,
В трьох особах Бог Святий, Творець!
                31.05.2015


Рецензии