Вяшчальнiкi растання

Распыляць сваю душу. Аддаваць па кавалках сябе самога.
Падтрымліваць і разумець непапраўнасць сухіх памылак.
Трываць, змагацца, чакаць і верыць у адсутнасць бога.
Крыўдзіць і крыўдавацца з тварам усмешак і ухмылак.

Руйнаваць мары. У кайданах скоўваць самыя шчырыя рукі.
Глытаць агіды. Не верыць у праўду. Чакаць світання.
Прабаваць выказацца. Паміраць праз ілжывыя гукі.
Гэта і ёсць цвярозыя вяшчальнікі-чынакрылы растання.


Рецензии