Пригорнувшись душею до р дного краю

пригорнувшись душею до рідного краю
з думками і мріями в небо злітаю
я бачу козацькеє славне минуле
те , про яке колись ми чутки чули
Сірко там на коні своїм походжає
Богдан булавою в набігу махає
я бачу і хочу частиною стати
та маю я змогу лише прочитати
не народився нажаль козаком
не буду скакати я поруч з Сірком
Максим Кривоніс не подасть мені руку
і не побачу турецькую муку
од воїнів наших
молодших і старших
що залишали пилюку і сажу


Рецензии