Ветэранам

Ветэранам

Вось  і  Свята   надышло
Слаўнай  Перамогі,
А  ў  памяці   жывуць
Тоц  вайны   дарогі.

Беларусь   вітае  дзень
Радасна,  святочна,
Славіць  воінаў-байцоў,
Абдымае  моцна.

Я  малюся  кожны  раз
За   краіну-маці,
І  за  Вас,  мае  сябры,
І   за   смех   дзіцяці. 




                09.05.2015.


Рецензии